Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

  1. Αρχική
  2. /
  3. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου E-shop

ΓΕΝΙΚΑ
Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.nadiasflowershop.gr από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.nadiasflowershop.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
H ιστοσελίδα www.nadiasflowershop.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα με διακριτικό τίτλο nadiasflowershop (εφεξής θα αναφέρεται με τον διακριτικό τίτλο). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται Σωκράτους 17, Βούλα, 16673, Αττική. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα. Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της εταιρείας “nadiasflowershop” και είναι Δικαίωμα Πνευματικής της Ιδιοκτησίας.«Όλες οι φωτογραφίες και τα γραφικά που αναρτώνται στο ηλεκτρονικό κατ άστημα www.nadiasflowershop.gr υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και διατηρούμε κάθε νόμιμο δικαίωμα για την χρήση τους. Απαγορεύεται η αποθήκευση, αντιγραφή και αναδημοσίευση των φωτογραφιών μας, χωρίς την άδειά μας.»

Πολιτική Απορρήτου
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή παράγονται (υποβάλλονται σε επεξεργασία) όταν χρησιμοποιείτε τους δικτυακούς τόπους της Εταιρείας «ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥΣΟΥΡΗ με διακριτικό τίτλο nadiasflowershop» που εδρεύει στην Βούλα, οδός Σωκράτους 17. Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τις επιλογές που διαθέτετε σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα σας,
καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας μαζί μας.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα
Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

Ποια Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε και Πότε
Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται. Αυτά τα Δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:
● Στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου ονόματος, email, αρ. τηλεφώνου, ταχυδρομικής διεύθυνσης και διεύθυνσης χρέωσης
● Στοιχεία σύνδεσης και λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου ονόματος χρήστη, κωδικού πρόσβασης και μοναδικού αναγνωριστικού χρήστη
● Προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου φύλου, Βούλας και  ιστορικού αγορών
Στοιχεία πληρωμών ή πιστωτικών καρτών
● Προσωπικές προτιμήσεις, όπως ο κατάλογος επιθυμιών σας, καθώς και προτιμήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ και τα cookies. Κατά την αλληλεπίδρασή σας με τους Δικτυακούς Τόπους, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πρακτικές περιλαμβάνονται στην ενότητα για τα Cookies αυτής της πολιτικής απορρήτου. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:
● Αναγνωριστικοί αριθμοί συσκευής, κατάσταση κλήσης, πρόσβαση δικτύου, πληροφορίες αποθήκευσης και πληροφορίες μπαταρίας
● Cookies, διευθύνσεις IP, επικεφαλίδες παραπομπής (referer header),
δεδομένα αναγνώρισης του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης και της έκδοσής του, καθώς και εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons) και ετικέτες (tags)

Πώς χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας και γιατί:
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς: Για την παροχή στοιχείων για τους Δικτυακούς Τόπους και τις Υπηρεσίες που ζητάτε

Παραγγελίες προϊόντων: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας προκειμένου να εκπληρώσει τη συμβατική της σχέση, να διεκπεραιώσει την παραγγελία προϊόντων ή/και υπηρεσιών, να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, να συμμορφωθεί με νομικές υποχρεώσεις, να αντικρούσει, εγείρει ή ασκήσει νομικές απαιτήσεις. Εάν δεν συλλέξουμε τα Δεδομένα σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας είτε από το φυσικό μας κατάστημα είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Ενδέχεται να χρειαστεί να μεταβιβαστούν τα Δεδομένα σας σε τρίτους για την προμήθεια ή την παράδοση του προϊόντος που έχετε παραγγείλει. Επιπλέον, μπορούμε να διατηρήσουμε τα Δεδομένα σας για εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, όπως επιστροφές προϊόντων, όπως η σχετική νομοθεσία προβλέπει.

Δημιουργία Λογαριασμού Χρήστη: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας προκειμένου να σας παρέχει τις λειτουργίες λογαριασμού και να διευκολυνθεί η σύναψη αγοράς προϊόντων.

Επικοινωνία: Η Εταιρεία χρησιμοποιεί Δεδομένα σας για να απαντήσει στα αιτήματα/ερωτήματα που υποβάλλετε, στα αιτήματα επιστροφής χρημάτων ή/και στις καταγγελίες. Οι πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας, μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τα αιτήματά σας και να σας απαντήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορούμε επίσης να διατηρήσουμε ένα αρχείο των ερωτημάτων/αιτημάτων σας προς εμάς ώστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα σε οποιαδήποτε μελλοντική επικοινωνία. Το κάνουμε αυτό με βάση τις συμβατικές μας υποχρεώσεις προς εσάς, τις νομικές μας υποχρεώσεις αλλά και τα νόμιμα συμφέροντά μας ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση την δική σας προσωπική εμπειρία. Μερικές φορές, θα χρειαστεί να μοιραστούμε τα Δεδομένα σας με έναν τρίτο που παρέχει μια υπηρεσία (όπως courier delivery). Χωρίς να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Για την κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για άλλους σκοπούς προώθησης

Αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter)/προσφορών: Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τις προτιμήσεις και τα στοιχεία των συναλλαγών σας για να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail για σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων/προσωποποιημένων προσφορών, εκπτώσεων, κλπ. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή.

Web push notifications: Ανάλογα με την πλοήγησή σας, μπορείτε να λαμβάνετε, έχοντας προηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή σας, ειδοποιήσεις για τις προσφορές μας, τα νέα, τη wishlist σας και το καλάθι αγορών σας. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή.

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας – Πως κοινοποιούνται τα Δεδομένα σας;
Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας. Κοινοποίηση από το nadiasflowershop Δεν εμπορευόμαστε και δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους παρά μόνο στο πλαίσιο των όσων ορίζονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου καθώς και στο πλαίσιο των απαιτήσεων του νόμου.

Η nadiasflowershop κάνει κοινή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας με:
● Τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της nadiasflowershop, για παράδειγμα για την επεξεργασία πιστωτικών καρτών και πληρωμών, μεταφορές και παραδόσεις, φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση των δεδομένων μας, διανομή email, έρευνα και ανάλυση, διαχείρισηπροωθητικών ενεργειών της μάρκας και των προϊόντων, καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
● Άλλους τρίτους φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς:
(i) συμμόρφωση με κρατικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, (ii) αποτροπή παράνομων χρήσεων των Δικτυακών Τόπων μας ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης των Δικτυακών Τόπων μας και των πολιτικών μας, (iii) δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων, και (iv) συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης (π.χ. παραχάραξη)
● Σε άλλους τρίτους όταν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας
Κοινοποίηση από εσάς Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένα στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους Δικτυακούς Τόπους μας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ το οποίο να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ και Βούλα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση περιεχομένου με τους φίλους σαςή το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την αλληλεπίδρασή σας με τη nadiasflowershop.
Τα δικαιώματα σας σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα
Στην nadiasflowershop αναγνωρίζουμε και διασφαλίζουμε τα ακόλουθα δικαιώματάσας:
● Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης, για την άσκηση των δικαιωμάτων σας(άρθρο 12, 13, 14 ΓΚΠΔ),
● Δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15 ΓΚΠΔ) στα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς
● Δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16 ΓΚΠΔ) των ανακριβών προσωπικών πληροφοριών που έχουμε για εσάς
● Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη») (άρθρο 17 ΓΚΠΔ) του λογαριασμού Μέλους- Χρήστη και των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η άσκηση του δικαιώματος διαγραφής σε ενεργό συνδρομητή συνεπάγεται την αδυναμία να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες που μας ζητήσατε.
● Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων (άρθρο 18 ΓΚΠΔ) όπου αυτό είναι δυνατό.
● Δικαίωμα εναντίωσης (άρθρο 21 ΓΚΠΔ) στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
● Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσης σας (άρθρο 7 ΓΚΠΔ), δηλαδή να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή για επεξεργασία που γίνεται με βάση την συγκατάθεση. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας δεν επηρεάζεται από την ανάκληση της συγκατάθεσης έως το χρονικό σημείο που αιτηθήκατε την ανάκληση. Δικαίωμα να προβείτε σε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Αθήνα, Τ.Κ. 115 23, +30 210 6475600, contact@dpa.gr)
Έχετε κάθε δικαίωμα να ασκήσετε τα δικαιώματα σας αποστέλοντας email στο email εταιρίας ή με επιστολή στην διεύθυνση Βούλα, Σωκράτους 17. Παρακαλούμε τα σχετικά αιτήματα σας να συνοδεύονται από τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία ταυτοποίησης του προσώπου σας, με την ρητή επιφύλαξη της Εταιρίας να ζητήσει την παροχή πρόσθετων πληροφοριών με σκοπό την ταυτοποίηση και επιβεβαίωση των στοιχείων σας.

Cookies | Pixel Tags
Η nadiasflowershop συλλέγει πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, από το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε όταν κάνετε χρήση των Δικτυακών Τόπων μας. Χρησιμοποιούμε ποικιλία μεθόδων, όπως cookies και ετικέτες pixel, για τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, στις οποίες μπορεί να περιλαμβάνονται (i) η διεύθυνση IP σας, (ii) ο μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός cookies σας, πληροφορίες για τα cookies σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το αν η συσκευή σας διαθέτει λογισμικό για την πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία, (iii) μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός συσκευής και τύπο συσκευής, (iv) τομέας (domain), τύπος και γλώσσα προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης, (v) λειτουργικό σύστημα και ρυθμίσεις συστήματος, (vi) χώρα και ζώνη ώρας, (vii) προηγούμενες επισκέψεις σε δικτυακούς τόπους, (viii) πληροφορίες για την αλληλεπίδρασή σας με τους Δικτυακούς Τόπους μας, όπως αριθμός κλικ, αγορές, δηλωμένες προτιμήσεις, και (ix) χρόνοι πρόσβασης και σχετικά URL. Είναι επίσης δυνατή η συλλογή πληροφοριών από τρίτους μέσω Δικτυακών
Τόπων χρησιμοποιώντας cookies, πρόσθετα (plugins) τρίτων και εργαλεία τύπου widget. Οι εν λόγω τρίτοι φορείς συλλέγουν δεδομένα απευθείας από το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε και η επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων υπόκειται στις δικές τους πολιτικές απορρήτου. Χρησιμοποιούμε cookies και ετικέτες pixel για να παρακολουθούμε τη χρήση των Δικτυακών Τόπων μας από τους πελάτες μας, καθώς και για να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις τους (όπως χώρα και επιλογές γλώσσας). Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες στους πελάτες μας και να βελτιώνουμε τη διαδικτυακή τους εμπειρία. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies και ετικέτες pixel για να αποκτήσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την κίνηση και αλληλεπίδραση με διαδικτυακούς τόπους, να εντοπίσουμε τάσεις και να αποκτήσουμε στατιστικά στοιχεία έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τους Δικτυακούς Τόπους μας.

Γενικά υπάρχουν τρεις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούνται στους Δικτυακούς Τόπους μας:
● Λειτουργίας: Αυτά τα cookies απαιτούνται για βασικές λειτουργίες
δικτυακών τόπων και επομένως είναι πάντα ενεργοποιημένα. Περιλαμβάνουν cookies που επιτρέπουν στους Δικτυακούς Τόπους μας να σας «θυμούνται» κατά την περιήγησή σας, στη διάρκεια μιας μεμονωμένης επίσκεψης ή, εάν το ζητήσετε, από τη μία επίσκεψη στην άλλη. Επιτρέπουν να είναι διαθέσιμες οι δυνατότητες «Καλάθι αγορών» και «Ταμείο» και βοηθούν σε θέματα ασφάλειας και συμμόρφωσης με τους κανονισμούς.
● Επιδόσεων: Αυτά τα cookies μάς επιτρέπουν να βελτιώσουμε τη λειτουργία των Δικτυακών Τόπων μας μέσω της παρακολούθησης της χρήσης. Σε μερικές περιπτώσεις, αυτά τα cookies βελτιώνουν την ταχύτητα με την οποία μπορούμε να επεξεργαστούμε τα αιτήματα σας και μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας σε δικτυακούς τόπους. Η απόρριψη αυτών των cookies μπορεί να οδηγήσει σε ανεπαρκή εξατομίκευση προτάσεων και σε χαμηλές επιδόσεις δικτυακών τόπων.
● Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεων: Τα cookies μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας προσφέρουν τη δυνατότητα σύνδεσης με τα δίκτυα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε και κοινής χρήσης περιεχομένου από τους Δικτυακούς Τόπους μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα cookies διαφημίσεων (τρίτων) συλλέγουν πληροφορίες για να συμβάλλουν στην καλύτερη εξατομίκευση των διαφημίσεων σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας, τόσο στους δικούς μας Δικτυακούς Τόπους όσο και άλλων. Σε μερικές περιπτώσεις, αυτά τα cookies περιλαμβάνουν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Η απόρριψη των εν λόγω cookies μπορεί να οδηγήσει στην προβολή διαφημίσεων που δεν είναι τόσο σχετικές με εσάς ή στην αδυναμία αποτελεσματικής σύνδεσής σας με το Facebook, ή άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή/και στην αδυναμία κοινής χρήσης περιεχομένου από εσάς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταβολές στην Πολιτική Απορρήτου μας
Η ισχύουσα νομοθεσία και οι πρακτικές μας μεταβάλλονται με τον χρόνο. Στην περίπτωση που επικαιροποιήσουμε την πολιτική απορρήτου μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στους Δικτυακούς Τόπους μας. Αν πραγματοποιήσουμε ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο
επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα σας αποστείλουμε προηγούμενη ειδοποίηση ή, όταν απαιτείται από τη νομοθεσία, θα ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για την υλοποίηση των εν λόγω αλλαγών.

Μενού